borcsok 2011.04.17. 00:16

Energológia

Az egység fontossága!

 

Világunkban ahol az önzőség számtalan példáját láthatjuk és érezhetjük hatását is, nagy szükség van olyan lelkekre akik önzetlenek és fontosabb számukra a közösség mint maga az egyén. Az ilyen lélek az aki felébredt. Felébredni annyit tesz, hogy észrevenni mit is okoztunk a világnak generációkon keresztül egy ártalmatlannak tűnő hibás gondolat menet miatt. Mert az önzőség nem más mint hibás gondolat. Ez az ami válságossá teszi az emberiséget. Ebből ki kell emelkedni az emberiségnek. Fejlődés eredményezi a felemelkedést és ez nem más mint a gondolataink reformálása. Az anyagiból felemelkedés a szívbe. Erről szól az emberiség legendája. Azt nem tudhatom, hogy te mit fogsz választani haladsz e ezen a téves úton vagy felébredsz és felül emelkedsz földi vágyaidon. Én már elhatároztam magam. Az egység lett számomra fontos. Így találkoztam azokkal a lelkekkel akik a földért meditálnak. Most elérkezett hozzád is. Te aki ezeket a sorokat olvasod és érzed a hívásunk akkor most itt az idő, hogy eldöntsd hova tartozol. Szükség van rád.

Készítettünk egy weblapot azok számára akik csatlakoznak a nemes célhoz. Itt cikkeket olvashatsz , videókat nézhetsz a lélekről, lélek iskolázásáról. Olvashatsz a 144 000 kiválasztott lélekről a 12 nemzetségből akik közül talán te vagy az egyik. Talán ezért születtél. Ha igen a weblapon jelezheted a csatlakozásod is.

Itt csatlakozhatsz a 144 000 lélek közé>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://energologia.blog.hu/api/trackback/id/tr622832486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása